Ull er gull når man bor i hytte!

//Inneholder sponsede produkter fra Devold of Norway//

Desember er her og kulda setter inn. Jeg bruker ull hele året – men på vinteren går jeg ikke en dag uten ull fra topp til tå!

Rabattkode: «Maria30» – gir deg 30% på Devold of Norway frem til 14 desember 2018. 

Jeg bor i en hytte. Den har strøm, men det gir meg ikke så mye mer enn at jeg får et lys i taket. Jeg holder hovedsakelig varmen med en vedfyrt ovn og ull. Hytta er et gammelt eldhus som er tilknyttet en gård fra 1800-tallet. Jeg har ikke innlagt vann, ikke kjøleskap og lager mat på den vedfyrte komfyren – bortsett fra de dagene jeg lager pizza i steinovnen min. Jeg har nemlig en diger steinovn midt i stua. Det er akkurat så primitivt jeg vil ha det. Før jeg flyttet hit sa min far;

Det er jo ikke så mange som vil bo uten innlagt vann. Du er nok en pioneer (lang pause) – eller en idiot!

Pappa

Jeg skal innrømme at jeg er ganske motvillig til å forlate den komfortable varme senga om morgenen når det er minusgrader innendørs. Men ulla gjør det lettere.

Mine Devold-favoritter

Denne rabattkoden gir deg 30% på Devold-produkter til og med fredag 14.desember 2018: Maria30

1.     Woolmesh; trøye og stilongs – dette bruker jeg hele året. Det regulerer varmen svært godt, jeg kan bruke det i alt fra +15 til -15. Bruker Devold Expedition over når det er skikkelig kaldt (les: minus 30-40 grader celsius).

2.     Hiking ulltruse lang modell. Denne er blitt enda bedre nå som strikket i livet er bredere, den sitter godt i livet og ruller ikke oppover lårene. Dette er ekstra bra for damer med kalde rumper og lår.

3.     Expedition Long Johns er min favoritt på de kaldeste dagene. Da bruker jeg også Expedition ulltrøye.

4.     Thermo Woman jacket – like bra som mellomplagg på tur som til hverdagslige aktiviteter inne og ute.

5.     Herdal Woman Tee; bruker den så ofte jeg kan. Den trenger ikke vaskes så ofte siden det er ull og passer like godt til dongeri som den gjør til turbukser!

6.     Varde Woman Zip-neck; denne er med på både lange og korte turer. Halsen har god høyde og hullene til tomlene i ermene gjør at man ikke slipper ut så mye varme ved håndleddene.

Varde Woman Zip-Neck. Foto: Kari Schibevaag.

7.     Breeze woman singlet – min faste følgesvenn på varme sommerdager. Den er lett, luftig og holder deg samtidig varm dersom det blåser litt og du er svett.

8.     Ona Round Sweater; det er mange som tror at denne er hjemmestrikket når jeg går med den – den er så fiiiiin! Det som også er veldig deilig med den er at den er laget med passform for damer, så den blir ikke så stor over skuldrene, jeg synes også de små snittene på sidene gjør at den sitter fint.

9.     Breeze headband; dette bruker jeg ofte under lua om vinteren, og under capsen om sommeren, for å beskytte ørene ekstra. Når man har langt hår og ofte går med fletter er ørene mer utsatt for kulde når det blåser og regner/snør.

10.  Nansen wool socks – når man bor i hytte hele året, bor man også i disse sokkene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: